1. Anasayfa
  2. Teknoloji Haberleri

Logitech Eşi Benzeri Olmayan Bir Kablosuz Kulaklığı Pro X Lightspeed ’i Tanıttı

Logitech Eşi Benzeri Olmayan Bir Kablosuz Kulaklığı Pro X Lightspeed ’i Tanıttı
0

Logitech, oyun kulaklığında bölümünde yeni bir kulaklık çıkardığını açıkladı. Şirketin Pro X Lightspeed olarak isimlendirdiği yeni kulaklık eskisine nazaran hemen hemen aynı tasarımda. Yapım aşamasında yeniden alüminyum ve çelik kullanılmış. Bu açıdan bakıldığı zaman eski tasarımla aynı gibi gözüküyor. Ancak durum böyle olsa da arada farklar ve yeni eklemeler de yok değil. Bunun en büyük ifadesi USB-C şarj kullanılmakta. Bu cihazda kullanılan şarj yöntemi başka herhangi bir kulaklıkta olmadığı için kendi klansmanında lider konumda ve rakibi yok.

Bu kulaklığı eski modelinden ayıran en önemli farklardan biri ise USB-C şarj olmasının yanında kablosuz olması. Logitech’in iddiasına göre kulaklık 13 metrelik bir mesafe boyunca bağlantıya son vermiyor. Kulaklıkların kulağımızı saran ve kaplayan yapısının içinde ise kadife kaplı bir şekilde kullanılmış köpük kulak yastığı içeriyor. Bu yapı sayesinde kulağınızı tamamen saran bir rahatlatıcı yapı olması kulaklığı diğer sert ve rahatsız kulaklıklardan ayıran bir diğer etken oluyor.

Pro X Lightspeed ’in fark yaratan bir diğer özelliği ise düğmeleri. Mikrofon için kullanılan özel olarak tasarlanmış bir 2 sessiz düğmesine ek olarak tasarlanmış sol fincandaki çıkarılabilir bom mikrofonun bitişiğinde kauçuk bir düğme bulunmaktadır. Eski model kulaklıklarında da bu düğmelerden bazıları mevcuttur fakat eski modellerinde ek olarak kabloda bulunmaktadır.

Logitech Pro X Lightspeed

Kablolu kulaklığın fiyatı ve kablosuz modelin fiyatı hakkında biraz karşılaştırma yapacak olursak fiyatların birbirinden biraz uçuk olduğunu gözlemleyebiliriz. Pro X Lightspeed ‘in kablolu modelinin fiyatı 129,99$ olarak belirtilmişti şimdide kablosuz modelin fiyatına bakacak olursak eğer 199,99$ gibi bir fiyatla karşılaşıyoruz. Bazı kullanıcılara göre bu fiyatın çok uçuk bir fiyat olduğu aşikar. Fiyatın bu kadar artmasındaki etken genel olarak bakacak olursak yeni şarj özelliği ve etkileyici düğmeleri olmalı. Fakat her şeye rağmen bu tarz ve bu performansta daha ucuz ürünler bulunabilir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir