1. Anasayfa
  2. Nasıl Yapılır?
Trendlerdeki Yazı

Android Telefonlarda Rehber – Kişiler Nasıl Yedeklenir

Android Telefonlarda Rehber – Kişiler Nasıl Yedeklenir
0

Yeniden rehber oluşturmak için Facebook’ta arkadaşlarınıza telefon numaralarını göndermelerini söylediğiniz günler çoktan geride kaldı. Ayrıca kişilerinizi tek tek aktarmanız da artık gerekli değil. Android kişilerinizi yedeklemenin birçok yolu vardır. Bazıları kullanışlıdır ve bazıları değildir, ancak artık tüm bağlantılarınızı kaybetmeniz için hiçbir neden yok. En iyi yöntemi bulmanıza yardımcı olmak için buradayız, o halde başlayalım.

[box type=”note” align=”” class=”” width=””]Editörün notu: Cihaz üreticileri genellikle ayarları farklı şekilde düzenler ve adlandırır. Bu gönderideki bazı adım adım talimatlar, akıllı telefonunuzdakilerden farklı olabilir.[/box]

Android Telefonlarda Rehberi Google Hesabına Yedekleme

Bu, rehberinizin her zaman yedeklendiğinden emin olmanın en kolay ve en uygun yoludur. Google, Android’e sahip olduğu için, hizmetleri popüler mobil işletim sistemiyle çok iyi entegre edilmiştir. Sahip olabileceğiniz birçok avantajdan biri, kişilerinizi Google’ın sunucularına kaydetmektir.

Bu rotaya gitmeye karar verirseniz, kişileriniz sürekli olarak Google hesabınızla senkronize edilecektir. Bu, tüm mevcut kişileri ve herhangi bir noktada eklediğiniz veya sildiklerinizi içerir. Telefonunuz ister aniden bozulur, ister çalışmayı durdurur, ister cihaz değiştirmeniz gerekirse, Android kişilerini Google hesabına yedekleyenlerin numaraları her zaman bulutta ve indirilmeye hazır olur.

  1. Android cihazınızdan Ayarlar uygulamasına gidin.
  2. Hesaplar seçeneğini seçin.
  3. Gmail veya Google hesabınızı bulun. Onu seçin.
  4. Gidin Hesap senkronize.
  5. Kişiler’in işaretlendiğinden emin olun.
  6. Kişiler uygulamasını açın.
  7. 3 satırlı menü düğmesine dokunun.
  8. Ayarlar’ı seçin.
  9. Hit Kişiler senkronizasyon ayarları.
  10. Cihaz kişilerini de senkronize et altında, Ayarları Yönet’i seçin.
  11. Toggle otomatik yedekleme ve senkronizasyon cihazı kişiler.

Android Telefonlarda Rehber Nasıl Yedeklenir

Android Telefonlarda Rehberi SD Kart veya USB Depolama Birimine Yedekleme

Bazı insanlar eski tarz şeyleri severler veya buluta güvenmezler. Bu nedenle, Android kişilerini yedeklemek için harici depolama kullanmak, numaralarınızı güvende ve sağlam tutmanın başka bir ana yoludur. Bu, bir SD kart veya herhangi bir USB depolama cihazı ile yapılabilir.

  1. Kişiler uygulamanızı açın.
  2. 3 satırlı menü düğmesine basın ve Ayarlar’a gidin.
  3. Dışa Aktar’ı seçin.
  4. Kişi dosyalarınızın saklanmasını istediğiniz yeri seçin. Bu durumda, SD kartınızda veya USB depolama biriminizde bir yerde olacaktır.
  5. Talimatları izleyin ve depolama cihazınızı güvenli bir yerde saklayın. Ayrıca bulut hizmetinizde saklayabilir ve gerektiğinde çekebilirsiniz.

Android Telefonlarda Rehberi SIM Kartına Yedekleme

En yeni Android cihazlar, kişileri SIM kartınızda saklamayı daha karmaşık hale getirir. Google’ın resmi Kişiler uygulaması artık yalnızca SIM karttan kişi içe aktarmaya izin veriyor, dışa aktarmaya izin vermiyor. Aynı şekilde, söz konusu uygulamadan artık kişileri SIM kartınıza tek tek ekleyemezsiniz. Bunun nedeni, şu anda daha uygun alternatiflerimiz olduğu için bu sürecin gereksiz görülmesi olabilir.

Bazılarınız üretici tarafından üretilen Rehber uygulamalarını kullanıyor olabilir ve bunlar yine de kişileri SIM kartınıza aktarmanıza izin verebilir. Samsung’un Kişiler uygulamasında durum böyledir. Eğer Samsung’un uygulamasını kullanıyorsanız, yapmanız gereken tek şey 3 hatlı menü düğmesine gidin isabet kişileri yönetme, isabet İthalat / İhracat kişileri seçmek, Dışa seçin SIM kart üzerinde ve dokunun İhracat.

İşlem, Google dışındaki diğer Rehber uygulamalarıyla benzer olabilir.

3. Taraf Bir Uygulama Kullanarak Rehber Yedekleme

Çok sayıda 3. parti uygulama, Android kişilerini yedeklemeyi kolaylaştırır. Orada Titanium Backup, Easy Backup ve daha birçok. Onlara göz atın!

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir