1. Anasayfa
  2. Haber

Qualcomm, Yeni Mobil Oyun Platformuna Hız Artırıyor

Qualcomm, Yeni Mobil Oyun Platformuna Hız Artırıyor
0

En yeni işlemcisi olan Snapdragon 855 Plus Mobil Platformu, grafik işlevlerini yüzde 15 daha hızlı gerçekleştiriyor. Bu yıl yeni cihazlarda ortaya çıkacak.

Snapdragon 855 Plus, bu yılın başlarında piyasaya sürülen amiral gemisi Snapdragon 855 için bir güncellemedir. 855, geliştirilmiş performansı desteklemek ve multi-gigabit 5G, oyun, AI ve XR’de lider deneyimler sunmak için hızı vurguladı. Aynı yıl içindeki ikinci sürüm olarak, 855 Plus, Qualcomm’un normal yayın başına bir yıllık sürüm döngüsünden büyük bir ayrılışı temsil ediyor.

Snapdragon 855 Plus platformunun performans artışının 5G mobil ağ arenasında oyunu bir üst seviyeye çıkarması bekleniyor. Qualcomm’un bugüne kadarki en gelişmiş mobil platformu, Qualcomm Technologies’de ürün yönetimi başkan yardımcısı Kedar Kondap’a göre, 2019 Android amiral gemisi Snapdragon 855 5G mobil platformunun başarısını temel alacak.

Oyun Performansları Artıyor
Oyun Performansları Artıyor

“Snapdragon 855 Plus, CPU ve GPU performansındaki artış ile elit oyuncular için çıtayı yükseltecek ve OEM müşterilerimiz için bize sunmak istedikleri 5G, oyun, AI ve XR için deneyimlerini artıracak” dedi.

Oyun dahil medya tüketimi, 5G ağları için en önemli ticari alanlardan biridir. Bu yüzden, bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanan donanımları sunmak başarı için kritik öneme sahip, diyor Pund-IT’nin baş analisti Charles King.

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Yerli ve yabancı kaynaklardan okuduğum haberleri hızlı ve güncel biçimde aktarmak için buradayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir