1. Anasayfa
  2. Haber

Beats’in Tamamen Kablosuz Olan Kulaklığı Powerbeats Pro

Beats’in Tamamen Kablosuz Olan Kulaklığı Powerbeats Pro
Powerbeats Pro - Kablosuz Kulaklık
1

Apple ve Beats şu anda aralarında teknolojiler paylaşan ve bir kapasitede birlikte çalışan büyük mutlu bir aile gibi görünüyor. Ancak birçok yönden, Beats kendi markası olmaya devam ediyor.

Yeni Powerbeats‘in seçim çerçevesi, önceki Beats egzersiz kulaklıklarından %23 daha küçük olmasının yanı sıra daha iyi, daha rahat bir oturma sağlayan düzeltilmiş bir tasarıma sahip olmalarıdır. Ayrıca, Apple’ın “tüm frekans eğrisi boyunca inanılmaz derecede düşük bozulma ve mükemmel dinamik aralık” getireceğini söylediği şirket içi sürücüye yapılan bazı iyileştirmeler ile yapıldı.

Bununla birlikte, eklenen bütün plastik malzemelere rağmen, artıları bir çift gözlük ile görmek oldukça rahat. Bu artıyı kısmen değiştirilebilir silikon uçlarını dahil edilmesine borçluydu diyebiliriz. Kulağa iyi oturan ergonomik bir tasarıma sahiptir. AirPod‘lar, sert plastik tasarımları ile sadece belirli kulaklara uymadıkları anlamına geliyor. Artık bu sorun yeni PowerBeats Pro ile daha az olacak.

Powerbeats Pro – Kablosuz Kulaklık

Pil ömrü açısından, Apple kulaklıkların kendisinden dokuz saat şarj durumuyla yaklaşık 24 saat pil ömrü ile kullanabileceğinizi söylüyor. Kulaklıklar, pil ömrünü korumak için kısa bir süre kullanılmadığında otomatik olarak dinlenme moduna geçerek ve kendi durumlarına geri yerleştirildiğinde otomatik olarak kapanarak tek şarjda kullanım süresini zirveye taşımayı hedefliyor.

Fitness İçin Retro Kulaklık

Piyasadaki diğer fitness odaklı kulaklıklar gibi, Powerbeats Pro‘da, kulaklıklar kulaklarınıza takıldığında veya çıkarıldığında müziğinizi otomatik olarak çalabilen / duraklatabilen ve akışınızı bozmadan çalışan arkadaşınıza hızlıca birkaç kelime söylemenizi sağlayan optik sensörler bulunduruyor.

Spor salonunun takdir edebileceği diğer bir özellik ise, kulaklıkların 5 dakikalık bir şarjla bir buçuk saat çalma, ve 15 dakikalık bir süre ile dört saatlik bir çalma sunmasıdır. Egzersiz yapmayı planlıyorsanız mükemmel ancak son spor seansınızdan sonra kulaklıklarınızı şarj etmeyi unutmamanızı tavsiye ederiz.

Beats serisi kulaklıklar her zaman zindelik konusuna odaklanırken, Powerbeats Pro‘nun geçmiş modellerle ilgili birçok sorunu düzelttiği görülüyor. Bu düzeltmeleri yeni akustik muhafaza sayesinde telefon görüşmeleri yaparken daha iyi ses çıkması için yapıldığı görülüyor.

Fiyat ve Çıkış Tarihi

Powerbeats Pro, Mayıs ayında dört renkte (Siyah, Fildişi, Yosun ve Koyu Mavi) olmak üzere 249 $ / 219 £ / 1400 ₺ fiyat etiketi ile geliyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. İnsan alamayacağını bile bile bakıyor :)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir