1. Anasayfa
  2. Haber

Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı Korona Virüs Nedeniyle Ertelendi

Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı Korona Virüs Nedeniyle Ertelendi
0

Çin’in Pekin‘deki yıllık otomobil fuarı, yeni korona virüs nedeniyle ertelendi, çünkü enfekte olan kişilerin sayısı 71.000’i aştı.

21 Nisan’da başlaması planlanan Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı, korona virüs endişeleri nedeniyle iptal edilen veya ertelenen en son yüksek profilli etkinliktir. Resmi etkinlik web sitesinde organizatörler , gelecekte yeni bir tarihin açıklanacağını söyledi.

Bu ayın başlarında MWC, 24 Şubat – 27 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleşmesi beklenen Barselona‘daki etkinliğini iptal etti. Ertelenen olayların çoğu, virüsün kaynaklandığı ve enfeksiyonların büyük çoğunluğunun (bugüne kadar 70.000’den fazla) olduğu Çin’de ) meydana geldi. Korona virüs ayrıca, birçok küresel üretici ülkenin parça tedarik zincirine güvendiği için Çin ve yurtdışındaki otomotiv endüstrisini bozmuştur.

New York Times Pazartesi günü bildirdiğine göre, Çin hükümeti Komünist Partinin egemen olduğu yasama meclisinin yıllık oturumunu erteleyebilir. Ertelenen diğer etkinlikler arasında Credit Suisse Group AG’nin Asya yatırım konferansı ve 19 Nisan’da Şanghay‘da yapılması planlanan Formula 1 yarışı olan Çin Grand Prix‘si yer alıyor. Çin Grand Prix‘sinin organizatörü Juss Sports Group, Çin Halk Cumhuriyeti Otomobil ve Motosiklet Sporları Federasyonu (CAMF) ve Şanghay Spor İdaresi ile devam eden tartışmaların ardından ertelenmesini istedi.

Tamamen elektrikli motor sporları etkinliği olan Formula E, 21 Mart’ta Sanya için bir yarış erteledi.


Korona Virüste Son Durum

Enfekte Sayısı73.335
Ölü Sayısı1.873
Kurtarılan12.842

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir