1. Anasayfa
  2. Teknoloji Haberleri

Realme, Apple Watch’a Benzer İlk Akıllı Saati Realme Watch ‘u Tanıttı

Realme, Apple Watch’a Benzer İlk Akıllı Saati Realme Watch ‘u Tanıttı
0

Apple Watch akıllı saatlerin dünyasında krallık edebilecek bir ürün ve bununla birlikte bir sürü taklitçide var. Bunların arasında Realme Watch ‘da yer alıyor.

Ancak bu kopyalar genellikle orijinali o kadar çok yendi ki hangisinin daha iyi olduğunu düşünmeye başlamalısınız.

Yeni başlatılan Realme Watch’da bu durumda diyebiliriz. Realme, amiral gemisi yenen özelliklere sahip birkaç ucuz akıllı telefon piyasaya süren Hindistan’da büyük bir başarı elde eden iki yaşındaki bir Çinli akıllı telefon üreticisidir.

İşte Realme Watch ‘un Fiyatı

Realme Watch’un hiçbir özgünlük yarışması kazanması beklenmiyor. Çünkü Apple Watch’a benzeyen kare bir akıllı saat, ancak 53 $ gibi düşük fiyatı için iyi bir işlevsellik sunuyor. 320×320 piksel çözünürlüğe sahip 1.4 inç kare LCD’ye ve kıvrımlı bir cam kapağa sahiptir. Android‘in şirket rafından özelleştirilmiş bir sürümünü çalıştırır. 14 farklı spor moduna sahiptir, telefon bildirimlerini görüntüler ve telefonunuzun müzik çalarını ve kamerasını kontrol etmenizi sağlar.

Yine de asıl ilginç olan yer tam da burası. Realme Watch ucuz bir saat için oldukça etkileyici özellikler olan gerçek zamanlı, kalp atış hızı monitörünün yanı sıra kan oksijen seviyesi monitörüne de sahiptir. Üstelik tüm bu verileri telefonunuza Bluetooth 5.0 bağlantısıyla gönderiyor. Yine de cihazı denemeden ne kadar iyi çalıştıklarını söylemek zor.

Realme Watch

Realme Watch akıllı saat 160 mAh pil içeriyor, ayrıca kalp atış hızı izlemesi ile 7 günlük bir pil ömrüne, bu özellik kapalıyken 9 gün pil ömrüne ve Apple Watch‘un 18 saatinden çok daha iyi ses veren 20 gün güç tasarrufu moduna sahip pil ömrüne sahip. Yine, emin olmak için saati test etmek zorundayız, ama kesinlikle mümkün; haftalarca pil ömrüne sahip Apple olmayan, aşınmayan OS akıllı saatler vardır.

Ve elbette, bu ekran yandığında, bir Apple saati olmadığı oldukça açık olacak. Ürünün özellikle alt kısım çerçeveleri büyük. Ancak fiyatı öyle çok cezbediyor ki sadece Apple Watch’ı değil, diğer kopyaların çoğunu büyük bir farkla yenecek gibi görünüyor.

Saat, 5 Haziran’da Hindistan’da Realme’nin web sitesinde ve Flipkart’ta 53 dolarlık uygun bir fiyatla satışa sunulacak. İlerleyen zamanlarda da Türkiye pazarına çıkması bekleniyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir