1. Anasayfa
  2. Haber

Asus’tan Yeni Oyun Bilgisayarları

Asus’tan Yeni Oyun Bilgisayarları
0
Yeni Asus ROG RTX destekli dizüstü bilgisayarlar 29 Ocak’ta
geliyor.
ROG Zephyrus S ve 
Strix SCAR II Sürümü, Nvidia’nın en yeni ışın izleme GPUS’u ile
güncellendi.
Yeni Asus Rog RTX Laptop

En yeni ve en iyi dizüstü bilgisayarları arayan Asus,gelecek hafta Nvidia’nın en iyi RTX GPU’larını paketleyecek oyun notebooklarının güncellenmiş versiyonlarını piyasaya sürmeyi planlıyor .

Yakında şık görünümlü ROG Zephryrus S, 15 inçlik (GX531) hem de 17 inç (GX701) sürümleri, ROG Strix Skar II de 15 inç (GL504GW) ve 17 inç (GL704GW) modellerinde, 29 Ocak’ta küresel olarak satışa sunulacak. Nvidia’nın RTX2070 veya RTX2080 grafik kartlarıyla dolu olarak geliyorlar.Yine de bu oyun notebooklarının ucuz olmasını beklemeyin.

ingapur’da, 15 inç Zephyrus S 3.700 S $ ‘a mal olacak (177 inç 5.000 N $’ a mal olurken, 1700 inç (Nvidia RTX2080 kullanıyor). Strix Scar II, 15 inçlik 3.500 USD ve 17 inçlik 3.600 USD daha ucuz. Resmi yerel fiyatlandırma muhtemelen farklı olacaktır, ancak bu fiyatlar size ne bekleneceği konusunda iyi bir fikir vermelidir.Oyun dizüstü bilgisayarları genellikle büyük ve hacimlidir, ancak her iki Zephryus S modeli de iyi görünen ve taşıması kolay olan ince, taşınabilir dizüstü bilgisayarlardır. Sadece 16 mm kalınlığında Zephryus S, oyun ömrü için ihtiyacınız olan her şeyi sunma yeteneğinden daha fazlasını sunuyor, batarya ömrü olarak biraz eksik kaldı. Batarya ömrü ( geçen yılın GTX 1070 modelinde test edildiği gibi ) sadece 4 saat. Strix Scar II dizüstü bilgisayarlar daha yaya tasarımına sahip: Hacimli kasalı kasa ilham verecek pek bir şey yapmıyor, ancak oyun performansını bununla değerlendiremeyiz .

Geçtiğimiz yılın modelleri Nvidia’nın GTX1060, GTX1070 veya GTX1080 lezzetlerinde gelirken, en yeni RTX grafik kartları sayesinde oyunların daha da iyi görüneceği anlamına geliyor. RTX, daha gerçekçi görünümlü oyunlar için Nvidia’nın en yeni Turing mimarisini ve gerçek zamanlı ışın izleme özelliğini kullanıyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir