1. Anasayfa
  2. Teknoloji Haberleri

Samsung Galaxy Watch 3 İki Video İle Sızdırıldı

Samsung Galaxy Watch 3 İki Video İle Sızdırıldı
1

Samsung Galaxy Watch 3, lansman öncesi bir başka videoda daha sergilendi. Bu sefer YouTube kanalı Mobile Central, saatin kendisine ayrıntılı bir bakış, kurulum prosedürü ve diğer cihazlarla boyut karşılaştırmaları da dahil olmak üzere tam bir kutu açılım videosu paylaştı.

Yaklaşık 10 dakikalık video muhtemelen Mystic Bronze 41mm Samsung Galaxy Watch 3’e en iyi bakışımız. Estetik olarak, Watch 3’ün tasarım ipuçları önceki ilk görünümlerde, renderlarda ve sızıntılarda bulunanlarla eşleşiyor.

Kutuya normal manyetik şarj yuvası dahil edilmiş, ancak ikinci bir kayış görünmemektedir. Daha küçük 41 mm modeli giymek isteyen daha geniş bilekleri olanlar için bu oldukça can sıkıcı olabilir.

Daha fazla bilgi ve bu boyut karşılaştırmaları için aşağıdaki klibin tamamını izleyin.

Samsung’un saati, Galaxy Note 20 serisinin yanı sıra önümüzdeki hafta gelmesi beklenen birkaç cihazdan biri. Dolayısıyla, kullanılabilirlik ve fiyatlandırma bilgilerini beklemek için uzun zamanımız yok.

Watch 3, 5 Ağustos’da Bizlerle

Yine başka bir Samsung cihazı şirketin 5 Ağustos etkinliğinden önce sızdırıldı. Samsung Galaxy Watch 3, YouTube kanalı TechTalkTV tarafından yayınlanan bir videonun konusudur. Videonun, kanalın abonelerinden biri tarafından oluşturulduğu bildiriliyor.

Dikey videodaki saate uzun bir bakış alamıyoruz, ancak yine de makul bir miktar elde edebiliriz. Birincisi, klip sağ tarafında iki düğmeli 1.2 inç yuvarlak ekrana sahip olduğu iddia edilen 41mm modeli sergiliyor. Dönen çerçeve, menüler ve uygulamalarda gezinme ve parlaklık ayarı için hoş bir kullanım sağlıyor. Samsung’un giyilebilir kullanıcı arayüzü görünüşte pek değişmedi, yine de önyükleme yapmak için ek ve tanıdık kaydırma kontrollerine sahip yuvarlak simgeler yer alıyor. Videoda ele alınan cihaz ayrıca Evan Blass tarafından yayınlanan önceki renderlerin ve Tayvanlı bir düzenleyiciden canlı fotoğrafın doğru olabileceğini gösteriyor.

YouTube kanalına göre, akıllı saat, daha önceki söylentileri yansıtan 1.4 inçlik bir ekranla 45 mm’lik daha büyük bir klavyede sunulacak. Her iki boyutun da 1GB RAM ve 8GB depolama alanı ile IP68 derecesine sahip olacağı iddia ediliyor. Dahili GPS’in bir EKG ve bir kalp atış hızı monitörü ile birlikte verildiği iddia ediliyor. Videoda ayrıca Gorilla Glass DX ve MIL-STD-810G dayanıklılığının varlığı da belirtiliyor. Her iki özellik de önceki sızıntılarda ortaya çıkmıştı.

Samsung, önümüzdeki ay Galaxy Note 20 Galaxy Z Fold 2 ve daha fazlası dahil olmak üzere yalnızca Samsung Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde beş temel cihazı piyasaya sürecek .

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir