1. Anasayfa
  2. Uygulamalar

Spotify ’ın Mac ve Windows Uygulamalarına Chromecast Desteği Geldi

Spotify ’ın Mac ve Windows Uygulamalarına Chromecast Desteği Geldi
0

Spotify’ın Mac ve Windows uygulamaları artık 9to5Google raporlarına göre Chromecast cihazlarına akış yapmaya hazır hale getirildi. Daha önce bu uygulamalar önceden var olan Chromecast akışlarını kontrol edebiliyordu, ancak doğrudan başlatamıyordu. Bunun yerine, Spotify Connect kullanılarak masaüstü uygulaması aracılığıyla kontrol etmeden önce iOS veya Android’de bir Chromecast akışı başlatmanız gerekiyordu.

Masaüstü uygulamalarında, Spotify Connect akışıyla arayüzün sağ alt kısmındaki “Kullanılabilir Cihazlar” düğmesini tıklayarak aynı şekilde bir Chromecast akışı başlatabilirsiniz. Buradan, artık Google Cast ve Spotify Connect özellikli hoparlörleri içeren akış cihazlarınız arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaüstü uygulamasının 1.1.38 sürümü ile gelen işlevsellik, kullanıcıların yıllardır istediği bir şeydir. Spotify’ın hem web oynatıcısında hem de masaüstü uygulamasında kullanılabilen özellik, Spotify kullanıcılarının Chromecast’e bağlı tüm cihazları ekstra bir işlem olmadan oturdukları yerden görmelerini ve bu cihazlarda çalan müziği kolaylıkla kontrol edebilmesine imkan sağlıyor. Elbetteki yeni özelliği kullanabilmek için öncelikle masaüstü ve diğer platformlardaki uygulamalarınızı en güncel sürüme yükseltmeniz gerekiyor.

Spotify’ın yeni Chromecast özelliği aşağıdaki gibi görünüyor.

Spotify ’ın Mac ve Windows Uygulamalarına Chromecast Desteği Geldi

‎Spotify - Music and Podcasts
‎Spotify - Music and Podcasts
Spotify: Müzik ve Podcast'ler
Spotify: Müzik ve Podcast'ler

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir