1. Anasayfa
  2. Facebook

Facebook Ekran Paylaşımı Özelliğini Messenger ‘a Getiriyor

Facebook Ekran Paylaşımı Özelliğini Messenger ‘a Getiriyor
1

Sosyal medya devi Facebook, Messenger uygulaması ve Odaları için başka bir özelliğin daha başlatılacağını duyurdu. Bu duyuru yeni ek, ekranları diğer üyelerle anında paylaşma yeteneği anlamına geliyor. Yeni ekran paylaşımı özelliğinin eklenmesiyle, kullanıcılar artık mobil ekranlarını Messenger’da sekiz kişiye ve Messenger Odalarında on altı kişiye kadar bire bir veya grup video görüşmesinde arkadaşlarınızla ve ailenizle anında paylaşabiliyor olacak.

Facebook, yeni ekran paylaşım özelliğinin insanların her zamankinden daha fazla bağlantıda kalmalarına yardımcı olduğunu ve yeni ekran paylaşım özelliğinin insanları birbirine yakınlaştıracağını söylüyor.

Ekran paylaşımı özelliği güncellemesi şu anda Messenger için kullanıma sunuluyor. Artık Messenger’ın Android ve iOS uygulamalarının, masaüstü uygulamasının ve Web’in en son sürümlerinde küresel olarak kullanılabilir hale geldi. Uygulamanın en son sürümünü indirmek için kullanıcılar ilgili uygulama mağazalarına gidebilir ve güncellemeyi arayarak edinebilir.

Facebook Ekran Paylaşımı

Facebook ayrıca, gelecekte Messenger Odalarında 50 kişiye kadar ekran paylaşabileceğiniz kişi sayısını artırmayı planladığını da doğruladı. Buna ek olarak, Facebook Odaları yaratıcısı yakında yeni bir oda oluştururken veya devam eden bir çağrı sırasında paylaşılan ekranın tüm katılımcılar veya sadece onlar tarafından görülüp görülmeyeceği konusunda bir sınır belirleme seçeneği de sunacak.

Farkında olmayanlar için Facebook, üç platform arasında çapraz mesajlaşmaya izin verecek olan hizmeti entegre etmeyi planlıyor. WhatsApp, Messenger ve Instagram. Her üçü de bağımsız uygulama olarak çalışacak olsa da bu, kullanıcıların diğer iki uygulama içinden Messenger arkadaşlarıyla konuşmasına ve bunun tersi olmasına izin verecektir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Temmuz 20, 2020

    Facebook özellikle genç kesimdeki kaybı artık görmüş okacak ki hızla yenilemeye devam ediyor. Bakalım sonu ne olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir