1. Anasayfa
  2. YouTube

YouTube’un Yeni Özelliği YouTube Shorts TikTok’a Rakip Oluyor

YouTube’un Yeni Özelliği YouTube Shorts TikTok’a Rakip Oluyor
0

YouTube ‘un yeni özelliği YouTube Shorts TikTok’a rakip olması düşünülüyor YouTube’den yenilik hakkında detaylı bilgi verilmedi. YouTube Shorts adına sahip olacak olan YouTube’nin yeni özelliği ise aynı TikTok‘ta da olduğu gibi kısa videolar oluşturulması için olanak sağlayacak.

Ülkemizde popüler olan sosyal medya platformlarından biri ise TikTok kısa zaman da elde ettiği başarı rakip firmaların bu başarıya ortak olmasına neden oluyor. Günümüzde sosyal medya platformları içinde bulunan TikTok, kısa videolar ve konsept dahilinde bir şeyin anlatılmaya çalışılan uygulama olarak biliniyor. Kullanıcısına ve izleyicisine kattığı eğlence sayesinde ise TikTok, küçükten büyüğe yaş sınırı tanımayan kitleye sahip. Türkiye’de ise yaklaşık 20 milyon insan tarafından kullanılıyor.

Karşımıza çıkan habere göre en büyük sosyal medya platformlarından biri olan YouTube, TikTok platformuna rakip olacağı düşünülen yeni bir özellik geliştiriyor. YouTube’un yeni özelliği aynı TikTok’ta olduğu gibi kısa videolar oluşturulması için olanak sağlayacak. Shorts özelliğinin YouTube uygulamasının içinde yer alacağını da ekleyelim.

YouTube çok önemli bir avantaja sahip. Bildiğiniz üzere TikTok videolarında pek çok şarkı kullanılıyor. YouTube’un en büyük avantajı ise YouTube Music servisinde yer alan geniş şarkı kataloğu.

YouTube, bünyesinde olan milyonlarca müzik videolarla birleştirerek kullanıcıların TikTok benzeri videolar yapamasına olanak sağlayacak. Kullanıcılar da tıpkı TikTok’taki gibi müzikleri kısa videolar ile birleştirerek, kendi içeriklerini oluşturup paylaşabilecek.

YouTube Shorts adı ile adlandırılan özelliği yıl sonuna kadar platforma ekleyeceği söyleniyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir