1. Anasayfa
  2. Haber

Türk Telekom Bedava İnternet Sahur Kampanyası 2019

Türk Telekom Bedava İnternet Sahur Kampanyası 2019
Türk Telekom Bedava İnternet Sahur Kampanyası 2019
2

Türk Telekom Ramazan Ayına girerken kullanıcılarına internet hediye etmeye başladı. Oluşturduğu kampanyada kullanıcılarına Ramazan Ayı boyunca kullanabilecekleri 10 GB internet hediye ediyor.

Sahurda boş kaldığınız vakitlerde ya da yemeğinizi yedikten sonra sosyal medyada rahat rahat gezebilir, 10 GB ile özgürce film seyredebilirsiniz.

Üstelik Türk Telekom yaptığı bu kampanyada sadece kendi kullanıcılarına değil Türk Telekom alt yapısını kullanan diğer GSM operatörlerin kullanıcılarına da ücretsiz olarak 10 GB internet ve şebeke içi 1000 dakika vereceğini belirtti. 10 GB’ya sahip olabilecek diğer GSM operatörleri PoCell, BimCell, PttCell Faturasız Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri haricindeki bireysel faturalı ve faturasız müşteriler yararlanabilir.

Türk Telekom Bedava İnternet Sahur Kampanyası 2019

Türk Telekom Sahur Paketi Ne Zaman Kullanılır?

Gönül isterdi ki gün boyu 24 saat kullanım olsun ama paketin adından da anlaşılacağı üzere sahurda yani gece 02:00 ile 06:00 arasında özgürce kullanabilirsiniz. Bu süre zarfında eğer yeterse Ramazan Ayı boyunca 10 GB interneti gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ramazan ayı biter bitmez hattınızda kalan kullanım hakkı silinecektir.

Türk Telekom Sahur Paketi Nasıl Yapılır?

Buraya geldiyseniz mutlaka yukarıda belirtilenlerden bir tanesine sahipsiniz diyerek paketi tahsis etmeyi anlatalım. Yapmanız gerekenler çok basittir. Telefonunuzdan mesaj bölümünü açarak SAHUR yazın. Yazdığınız mesajı da 5555’e gönderin, tüm işlemler bu kadar. 1 kaç dakika sonra gelen mesajın ardından bakiyenize yüklenecektir.

Türk Telekom Sahur Paketi Kalan Bakiyeleri Nasıl Kontrol Edilir?

Uzun soluklu filmler seyrederken internetin bitebileceğini düşünüyorsanız ve eğer faturasız bir müşteri iseniz telefonunuzdan mesaj bölümünü açarak KALAN SAHUR yazarak 5555’e gönderin. Anında kalan kullanım bakiyeniz ile ilgili mesaj bilgilendirmesi yapılacaktır.

Türk Telekom Sahur Paketine Son Katılım Ne Zamandır?

Kampanya kapsamında Ramazan Ayı boyunca yani 6 Mayıs – 4 Haziran arasında istediğiniz zaman katılabilirsiniz. Son tarih olarak 4 Haziran 01:30 olarak belirtilmiştir.

Türk Telekom Sahur Paketi Nasıl İptal Edilir?

Bedava verilen 10 GB interneti kullanıcıların elinin tersiyle iterek iptal edeceğiniz pek sanmıyoruz. Ama siz yine de Sahur Paketi iptal etmek isterseniz telefonunuzdan mesaj bölümünü açarak İPTAL SAHUR yazarak bu mesajı 5555’e gönderin. Gönderme işlemi ardından paketiniz iptal olup hattınıza yüklenen 10 GB internet silinecektir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. Türk Telekom Bedava İnternet Sahur Kampanyası bu konuda en kısa zamanda bayiler üzerinden başvuru yapmam gerek

  2. Vodafonede çevir kazanda 5 aydır hep %20 hediye indirim gibi zırvakıklar çıkıyor türktelekom bu konuda baya cömert gerçekten güzel bir kampanya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir