1. Anasayfa
  2. Filmler

Netflix’teki En İyi 10 Yabancı Komedi Filmi

Netflix’teki En İyi 10 Yabancı Komedi Filmi
0

Netflix’teki gösterişten espriliğe, akıllıdan aptalca komedi filmleri her zevke uygun bir şeyler sunar. İşte Netflix’te izlenebilecek en iyi on yabancı komedi filmi.

Banana Split

Banana Split’in genç kız kahramanları, ikisinin de içinde oldukları oğlan için kavga etmek yerine en iyi arkadaşlar haline gelir ve arkadaşlıklarını birinin şu anda flört ettiği, diğerinin ise eskiden olduğu adamdan gizli tutar. Liana Liberato ve yardımcı yazar Hannah Marks, arkadaşlığın baş döndürücü bağlarının her türlü gençlik aşkını nasıl aştığına dair bir filmdeki ana karakterler olarak harika bir kimyaya sahipler.

Zoru Bekleyemiyorum

Lise mezuniyetlerini kutlarken tek bir gece boyunca çeşitli karakterleri takip eden, gençlik komedisi Can’t Hardly Wait’ten çok 90’lı yıllardan daha fazla olamaz . Jennifer Love Hewitt, Ethan Embry, Lauren Ambrose, Seth Green, Jason Segel, Melissa Joan Hart ve Donald Faison, destansı partiye ve onun birçok komedi hikayesine girip çıkan birçok yıldız ve geleceğin yıldızları arasındadır.

Kırk Yıllık Versiyon Yabancı Komedi

Yazar / yönetmen / yıldız Radha Blank, yarı otobiyografik ilk filmi The Forty-Year-Old Version ile kendisini rapçi olarak yeniden keşfeden 40’a yaklaşan bir oyun yazarı hakkında büyük bir sıçrama yaptı . Tümü Blank’ın zekası ve karizmasıyla bir arada tutulan yaş, ırk ve profesyonel hırslar konusunda açıkça komik ve acımasızca dürüst.

Wilderpeople İçin Av

Yeni Zelandalı film yapımcısı Taika Waititi , Marvel Sinematik Evreni’nde Thor filmleriyle büyük bir anlaşma yapmadan önce , Hunt for the Wilderpeople’ı sevecen saçma komedi filmini yönetti . Komedi, çocuk hizmetleri onun için geldiğinde hayatta kalma yanlısı üvey amcası (Sam Neill) ile kaçan asık suratlı bir yetim (kaçış yıldızı Julian Dennison) hakkındadır.

Maskotlar

Bir başka yabancı komedi filmimiz Maskotlar. Film yapımcısı Christopher Misafir (dahil onun beğenilen Sahte belgeseller geleneğini taşır Guffman için Bekletme ve Best in Show Netflix orijinal film ile) maskot yıllık yarışma için toplamak tuhaf spor maskotlar hakkında. Komedi yıldızlarının kadrosunda Jane Lynch, Fred Willard, Chris O’Dowd ve Guest’in kendisi de var ve onların saçma karakterleri ustalıkta zafer için yarışırken esprili paylaşımlar yapıyor.

Monty Python ve Kutsal Kase

Monty Python ve Kutsal Kase  , efsanevi İngiliz komedi grubunun muhtemelen en iyi temsilidir. Komedi, Monty Python üyeleri Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ve Michael Palin’i Kral Arthur ve Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nin hikayesine yerleştiriyor. Karakterler Kutsal Kase’yi ararken, yol boyunca meydana gelen pek çok görkemli saçma durumla birlikte izleyin.

Muppets – Yabancı Komedi

Jim Henson’ın Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear ve daha pek çok sevilen keçe kreasyonları, The Muppets’teki ortak yıldız ve ortak yazar Jason Segel’in izniyle sinema filmlerine dönüş yapıyor . Segel, Muppet’leri yeniden bir araya getirmek ve tiyatrolarını kötü bir geliştirici tarafından yıkılmaktan kurtarmak için bir maceraya atılan insan bir Muppet hayranını oynuyor.

Çıplak Silah

Bir başka yabancı komedi filmimiz Çıplak Silah. Parodi türünün önemli noktalarından biri olan The Naked Gun , kısa ömürlü polis şovu parodisi Police Squad’ı uyarlayan komedi devleri Jerry Zucker, Jim Abrahams ve David Zucker’dan geliyor ! bu şaka ağırlıklı uzun metrajlı filme. Leslie Nielsen, hükümdar Los Angeles’ı ziyaret ettiğinde İngiltere Kraliçesi’ne karşı bir suikast girişimini durdurması gereken bilgisiz ama çok ciddi Teğmen Frank Drebin’i canlandırıyor.

Scott Pilgrim Vs. Dünya

Film yapımcısı Edgar Wright, Bryan Lee O’Malley’in grafik roman serisini Scott Pilgrim vs. the World’e uyarlayarak çizgi roman ve video oyunu estetiğini enerjik, referans ağırlıklı bir komediye dönüştürüyor. Michael Cera, onunla çıkabilmek için yeni kız arkadaşı Ramona Flowers’ın (Mary Elizabeth Winstead) “yedi kötü eski sevgilisini” yenmesi gereken başlık karakterini oynuyor.

Süper Kötü – Yabancı Komedi

Jonah Hill ve Michael Cera, bu komik ve çılgın gençlik komedisinde, içki almaya ve sevdikleri kızlarla gol atma şansı bulabilecekleri havalı bir partiye katılmaya çalışan bir çift liseli uyumsuzluğu canlandırıyor. Evan Goldberg ve (aynı zamanda destekleyici bir rol oynayan) Seth Rogen tarafından birlikte yazılan Superbad , çılgın maskaralıklar kadar genç arkadaşlığın bağları hakkında da.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir