1. Anasayfa
  2. Netflix

Netflix Üyeliği Nasıl İptal Edilir

Netflix Üyeliği Nasıl İptal Edilir
0

Türkiye’deki en popüler premium video yayın hizmeti, 1.7 milyonun üzerinde ücretli abonesi olan Netflix’tir. Elbette, Disney Plus, BluTV gibi yeni seçeneklerle, kendinizi giderek daha az kullanırken bulabilirsiniz. Netflix üyeliği ayrıca bir zamanlar olduğundan çok daha pahalıdır. Gerçekten de, hizmet son zamanlarda üç akış planından ikisi için fiyatları artırdı.

Bir eş zamanlı akış ve video 480p çözünürlüğe ayarlanan temel plan, ayda 17,99 ₺ tutarındadır. İki eş zamanlı akış ve 1080p video çözünürlük ayarlarına sahip standart plan şu anda ayda 29,99 ₺’dir. Eş zamanlı dört akış ve 4K çözünürlük desteği sunan premium planı alırsanız, fiyat aylık 41,99 ₺’dir.

Netflix’in fiyatının çok fazla olduğuna karar verebilirsiniz. Ayrıca onu yeterince kullanmadığına da karar verebilirsin. Durum buysa, Netflix’i akıllı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan bir web tarayıcısı aracılığıyla nasıl iptal edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Netflix’i Android veya iOS akıllı telefon uygulamanız veya PC web tarayıcınız üzerinden iptal ederseniz prosedür neredeyse tamamen aynıdır.

  1. Akıllı telefonunuzdaki Netflix uygulamasını açın, ekranın sağ alt tarafındaki “Daha Fazla” menüsüne dokunun. Bilgisayarınızın web tarayıcısında, imleci hesap profilinizin üzerine getirin.
  2. Her iki durumda da, “Hesap” bölümüne tıklayın.
  3. Üyeliği İptal Et” adlı hafif gri bir kutu göreceğiniz bir web sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu kutuya tıklayın.
  4. Fikrinizi değiştirmek veya belki daha ucuz bir Netflix planına geçmek için size son bir şans verilecek. Netflix’i terk etmeye devam etmek istiyorsanız, mavi “İptal İşlemini Tamamla” kutusuna tıklayın, ardından hesabınız iptal edilmelidir.

Netflix’i iptal ederseniz, fatura döneminiz sona erene kadar mevcut hesabınızda izlemeye devam edebileceğinizi unutmayın. Yakın gelecekte Netflix’e dönmeye karar verebilirsiniz. İptal ettikten sonraki 10 ay içinde geri dönerseniz, önceki hesabınızdan profillerinize, favorilerinize ve görüntüleme tercihlerinize yine de erişebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir