Nasıl Yapılır?Netflix

Netflix Üyeliği Nasıl İptal Edilir

Netflix 'in güncel fiyatları artık size fazla gelebilir veya farklı bir sebebpten hesabınızı iptal etmek isteyebilirsiniz, o halde adımları takip edin.

Abone Ol

Türkiye’deki en popüler premium video yayın hizmeti, 1.7 milyonun üzerinde ücretli abonesi olan Netflix’tir. Elbette, Disney Plus, BluTV gibi yeni seçeneklerle, kendinizi giderek daha az kullanırken bulabilirsiniz. Netflix üyeliği ayrıca bir zamanlar olduğundan çok daha pahalıdır. Gerçekten de, hizmet son zamanlarda üç akış planından ikisi için fiyatları artırdı.

Bir eş zamanlı akış ve video 480p çözünürlüğe ayarlanan temel plan, ayda 17,99 ₺ tutarındadır. İki eş zamanlı akış ve 1080p video çözünürlük ayarlarına sahip standart plan şu anda ayda 29,99 ₺’dir. Eş zamanlı dört akış ve 4K çözünürlük desteği sunan premium planı alırsanız, fiyat aylık 41,99 ₺’dir.

Netflix’in fiyatının çok fazla olduğuna karar verebilirsiniz. Ayrıca onu yeterince kullanmadığına da karar verebilirsin. Durum buysa, Netflix’i akıllı telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan bir web tarayıcısı aracılığıyla nasıl iptal edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Netflix’i Android veya iOS akıllı telefon uygulamanız veya PC web tarayıcınız üzerinden iptal ederseniz prosedür neredeyse tamamen aynıdır.

  1. Akıllı telefonunuzdaki Netflix uygulamasını açın, ekranın sağ alt tarafındaki “Daha Fazla” menüsüne dokunun. Bilgisayarınızın web tarayıcısında, imleci hesap profilinizin üzerine getirin.
  2. Her iki durumda da, “Hesap” bölümüne tıklayın.
  3. Üyeliği İptal Et” adlı hafif gri bir kutu göreceğiniz bir web sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu kutuya tıklayın.
  4. Fikrinizi değiştirmek veya belki daha ucuz bir Netflix planına geçmek için size son bir şans verilecek. Netflix’i terk etmeye devam etmek istiyorsanız, mavi “İptal İşlemini Tamamla” kutusuna tıklayın, ardından hesabınız iptal edilmelidir.

Netflix’i iptal ederseniz, fatura döneminiz sona erene kadar mevcut hesabınızda izlemeye devam edebileceğinizi unutmayın. Yakın gelecekte Netflix’e dönmeye karar verebilirsiniz. İptal ettikten sonraki 10 ay içinde geri dönerseniz, önceki hesabınızdan profillerinize, favorilerinize ve görüntüleme tercihlerinize yine de erişebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorum atmayı unutmayın! Teknoloji ve nasıl yapılır içeriğini okumak isterseniz teknomercek.com'a göz atın! Daha fazlası için Twitter, Instagram, Youtube ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Abone Ol

İsmail Durcan

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu