1. Anasayfa
  2. Oyunlar

Cyberpunk 2077: RPG Destanı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Cyberpunk 2077: RPG Destanı Hakkında Bilmeniz Gerekenler
0

Cyberpunk 2077, birçok kişi tarafından şimdiye kadar yapılmış en büyük RPG’lerden biri olarak selamlanan The Witcher 3: Wild Hunt ile bu neslin adını bir cehenneme çeviren Polonyalı bir stüdyo olan CD Projekt Red’in son projesi . Bu nedenle, geliştirme ekibinin yaklaşmakta olan açık dünya destanı ile çok yüksek bir ölçüt var.

Birkaç farklı bölgeden oluşan geniş, fütüristik bir şehirde yer alan Cyberpunk 2077, ölümsüzlüğün sırlarını ortaya çıkarmak için destansı bir yolculuğa çıktıkça oyuncuyu takip edecek. Hayal gücünüzün çok ötesinde, zorlu suç sendikaları, usta hackerlar veya güçlerle dürtüyor olun, bu macera tehlikelerle doludur. En azından Keanu Reeves’e binmek için geleceksin.


Cyberpunk 2077 Ne Zaman Çıkıyor?

Keanu Reeves, Cyberpunk 2077’nin 17 Eylül 2020‘de piyasaya çıkacağını doğruladı. Google Stadia sürümü şu anda ‘yakında’ olarak listelenirken , PS4, Xbox One ve PC’ye geliyor. Önümüzdeki aylarda daha fazlasını bulacağız.


Cyberpunk 2077 Nedir?

The Witcher 3: Wild Hunt ile karşılaştırıldığında, Cyberpunk 2077 oldukça sert bir kalkış. Night City genelinde açık bir dünya deneyimi – bilinmeyen tehditler, garip bireyler ve bir dizi bükülme ve dönüşle dolu dallı bir anlatımla dolu geniş, uzlaşmaz bir ortam.

Bunu çeşitli ticaret fuarlarında birkaç kez gördük ve yıllar içinde gördüğümüz en iddialı RPG deneyimlerinden biri olacak şekilde şekilleniyor.


İşte Cyberpunk 2077 Orijinal Fargmanı


Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Oyun minimum GTX 1080 Ti ekran kartı ile oynanabileceğini gösteren tahminler, bunun yanı sıra oyunun minimum Intel i7-8700K işlemcisine ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Ayrıca oyun 16 GB RAM ve Windows 10 64-bit işletim sistemi ile çalışacak.

İşlemci: 8. nesil Intel i7 8700K / 3.7 GHz
RAM: 16 GB
Ekran Kartı: GTX 1080 Ti
Ekran Kartı Belleği: 4 GB VRAM
İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
Depolama: 100 GB üstü

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir