1. Anasayfa
  2. Nasıl Yapılır?

Instagram’dan Videolar Nasıl İndirilir?

Instagram’dan Videolar Nasıl İndirilir?
1

Doğru el aletlerine sahipseniz Instagram’dan video indirme göründüğü kadar karmaşık değildir.

Instagram, şu anda yaşamak ve arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmakla ilgili sosyal bir ortamdır. Birkaç dokunuşla bir fotoğraf veya video çekip takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca, başkalarıyla paylaşılan fotoğraflara ve videolara da göz atabilirsiniz. Ancak çevrimdışıyken görüntülemek üzere bir video kaydetme fikrinden hoşlanıyorsanız veya sadece Instagram’ın dışında görüntülemek istiyorsanız ne olur? İşte tamda bu anda Tekno Mercek olarak yardımınıza koşuyoruz.

Instagram ilginizi çekebilecek videoları bulmayı ve yer imlerini eklemenizi kolaylaştırır, ancak gelecek nesiller için kaydetmek istediğiniz videoları indirmek için yerleşik bir seçenek sunmaz. Instagram videolarını indirmek istiyorsanız, size yardımcı olması için üçüncü taraf araçlarına bakmanız gerekecektir.

İster bilgisayarınızda, ister cep telefonunuzda veya tabletinizde kullanın, Instagram videolarını indirmek için kullanabileceğiniz çeşitli seçenekler vardır. İşte en iyilerinden bazıları.


Instagram videolarını PC’nize kaydedin

Instagram videolarını indirmenize izin veren çok sayıda web sitesi var ve hepsi de aynı şekilde çalışıyor. Bununla birlikte, en kolay, en şık ve en güvenilir olanlardan biri DreDown.

Siteden yararlanmak için önce Instagram’ı ziyaret etmeniz ve ilgilendiğiniz videoyu yüklemeniz gerekir. İndirmek istediğiniz video yada fotoğrafın URL’yi web tarayıcınızın adres çubuğundan kopyalayın, DreDown sayfasına geçin, sayfasındaki Instagram bağlantısını tıklayın. URL’yi yazın ve ardından URL’yi DreDown sayfasındaki metin botuna yapıştırın. DreDown düğmesine basın, video analiz edilirken bekleyin ve ardından indirin.

Benzer şekilde çalışan diğer web tabanlı hizmetler, DownloadGram ve Download Instagram Videos.


Instagram videolarını iPhone’a kaydet

İOS’taki güvenlik kısıtlamaları, Instagram videonun indirilmesinin masaüstündeki kadar basit olmadığı anlamına geliyor, ancak yine de çok zor değil. Tek ihtiyacınız olan doğru uygulama.

Bir seçenek Blaze: Tarayıcı ve Dosya Yöneticisi. Instagram uygulamasından bir Instagram yayınının URL’sini kopyalayın ve ardından Blaze‘ye yapıştırın. Ardından, indirme düğmesine dokunmanız ve ardından ‘Videoyu Film Rulosuna Aktar’ seçeneğini belirlemeniz gerekir. Elbette, isterseniz yukarıda belirtilen web tabanlı seçeneklerden herhangi birini de kullanabilirsiniz.


Instagram videolarını Android’e kaydet

Android kullanıcıları için, söz konusu web tabanlı hizmetlerden birini kullanmak da dahil olmak üzere Instagram’dan video indirme söz konusu olduğunda çeşitli seçenekler vardır. Bununla birlikte, işleri biraz daha kolaylaştırmak için kullanabileceğiniz uygulamalar da vardır. Böyle bir seçenek Instagram için Video Downloader , adının önerdiğini çok şey yapan ücretsiz bir uygulama.

Uygulama ücretsiz olduğundan, reklamlara katlanmak zorunda kalacaksınız, ancak bu küçük bir dikkat dağıtıcı. Instagram için Video Downloader, nasıl kullanılacağını açıklamak için mükemmel bir iş çıkarır, ancak yine de özetlemeye değer.

Instagram uygulamasında, videoyu kaydetmek istediğiniz bir yayının sağ üst tarafındaki üç nokta düğmesine hafifçe vurun ve ‘Bağlantıyı kopyala’yı seçin. Instagram için Video Downloader’a geçin ve ‘Yapıştır’ seçeneğini seçin. Hepsi bu kadar.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Harika bir içerik hazırlamışsınız başarılar dilerim :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir