1. Anasayfa
  2. Haber

OnePlus 7 ‘nin Çılgın Pop-up Kamerası

OnePlus 7 ‘nin Çılgın Pop-up Kamerası
OnePlus 7

OnLeaks’in yarattığı bir dizi cihaz işleyicisi (Pricebaba’da barındırılıyor ) sayesinde, muhtemelen OnePlus 7 olarak adlandırılacak olan bir sonraki OnePlus  cihazına ilk bakışımıza iddialıyız . OnLeaks, en son Galaxy S10 ve Pixel 3’ü çivileyen bu ilk görünüşlü renderlerle harika bir sicile sahip , bu yüzden de buna değer.

 

2019’da bugüne kadar çoğu üretici, ön kamera yerleşimi için çentikli ekran aralığının ötesine geçiyor (peki, LG değilseniz ). Çoğu yeni cihazda, Galaxy S10’un “delik açma” ekranı gibi bir şey beklerdik, ancak OnePlus bize gerçek bir eğri topu fırlatıyor ve bir ana cihaz içine açılır ön kamera koyuyor gibi görünüyor. Telefonun üstünde, fotoğraf çekme zamanı geldiğinde kare bir blok belirir ve ön ekranda hiç leke bırakmaz. Sızıntı, ekranı 6,5 inç boyutuna getirir ve bu, OnePlus 6T‘deki 6,4 inçlik ekrandan küçük bir artış olur.

OnePlus 7

 

OnePlus’ın ana şirketi BBK, geçen yıldan beri hareketli kameralar üzerinde deneyler yapıyor ve Oppo Find X ve Vivo Nex’i de piyasaya sürdü . Vivo Nex‘te olduğu gibi, yeni kamera da muhtemelen motorlu ve kamera uygulamasında ön kameraya geçtiğinizde açılacak.

 

Render ayrıca üç arka kamerayı, OnePlus’un yana monteli sessiz sesini ve altta bir USB-C portunu ve hoparlörünü gösterir. Ayrıca, ekranın hemen  üst kısımda sıska, neredeyse görünmez bir kulaklık var. OnePlus 6T’de olduğu gibi, kulaklık jakı yoktur ve parmak izi okuyucusu (optik veya yeni ultrasonik teknoloji kullanıyor ) ekrana entegre edilmelidir. Arka cam yine cam olmalıdır, ancak CNET’in bir raporuna göre , cihazın kablosuz şarjı olmayacak.

 

OnePlus’un yayınlanma programı geçen yılki gibi bir şeyse, Mayıs ayının bir zamanlarında bir OnePlus 7 lansmanı bekliyoruz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.