1. Anasayfa
  2. Yaşam Tarzı

Aquaman 2 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Aquaman 2 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı
Resim Kredisi : Aquaman 1 Trailer
8

İlk film dramatik şekilde performans gösterdiği ve DC’yi verdiği için, stüdyo neticesinde topun yuvarlanmasını sağlamak için anlaşılır bir şekilde istekliydi.  Devam filmi geldiğinde göreceğimiz şeye gelince hala birçok soru olsa da, 2022 kışında yüzeye çıkacağını biliyoruz.

Yeni bir rapora göre, Aquaman 2 16 Aralık 2022’de gelecek. Bu tarih birkaç nedenden dolayı oldukça mantıklı. Birincisi, Aquaman’ın geçen yılın 21 Aralık’ta gösterime girdiği ilk film ilk kez aynı yılın aynı saatinde ortaya çıktı . Oldukça iyi sonuç verdiler ve kesinlikle bu başarıyı denemek ve çoğaltmak isteyeceklerdir. Aynı zamanda, yaratıcı ekibin, filmi bir araya getirmek için bolca vakti olmasını ve bir yayınlanma tarihi için acele etmemelerini sağlar.

Resim Kredisi : Aquaman 1 Trailer

Kısa bir süre önce, ilk filmi yazmaya yardım eden David Leslie Johnson-McGoldrick‘in devam filmi yazmak için geri getirildiği ortaya çıktı. Ayrıca Aquaman’ı yöneten James Wan‘ın yaratıcı ekipteki bir başka önemli dişli çark olan Peter Safran ile birlikte en azından takibi yapabileceğini de biliyoruz. Ancak, şu anda Wan’ın devam filmi için müdürün sandalyesine dönüp dönmeyeceğine dair bir gösterge yok. Warner Bros. şüphesiz ki durum böyle olurdu, ama muhtemelen masada çok fazla teklif var ve Atlantis‘te derin bir şekilde yerleşik üç yıl daha geçirmek isteyip istemediğine karar vermesi gerekecek.

Serbest bırakılmasından sonra Adalet Ligi , DC Filmler kendini yeniden yapılandırmaya başladı perde arkasında ve tamamen geleceğe odaklanmak kaymıştır. Aquaman, Adalet Birliği’nden sonra yayınlanan ilk film oldu ve bu filmin başlaması için muazzam bir baskı yarattı. Tam olarak kritik bir sevgilim olmasa da, İntihar Kadrosu gibi eleştirmenler tarafından basılmadı ve gişede büyük başarılar elde edildi. Bugüne kadar, dünya genelinde 1.13 milyar dolar getirdi ve tüm zamanların en yüksek hasılası 20. filmi oldu. Yıllar önce çok fazla alay konusu olan bir karaktere dayalı bir film için fena değil.

Jason Momoa, Arthur Curry , Amber Heard ise Mera olarak geri dönecek. Kredi sonrası sahnede olanlara bakıldığında, Yahya Abdul-Mateen II’nin de Black Manta olarak geri dönmesi bekleniyor. Warner Bros., Aquaman 2’nin yanı sıra , ilk filmde tanıtılan aynı ismin karakterlerine odaklanacak olan The Trench adlı korku temalı bir spin-off üzerinde çalışıyor . Proje hakkında daha ayrıntılı bilgi verildiğinden sizi haberdar edeceğimizden emin olacağız. Bu daha önce Variety tarafından bildirilmişti .

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 1
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (8)

Popüler Yorumlar
  1. Netflix’e düşerse gayet güzel olur. Bizde dört gözle çıkmasını bekliyoruz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  2. aquaman 2 şimdiden merak uyandırdı bizlerde . Sabırsızlıkla 2 sinı bekliyorum 2022 çok uzun zaman ama.

Yapılan Yorumlar
  1. Aquaman 2 filminin çıkmasını dört gözle bekliyorum. Warner Bros filmleri içinde en güzellerinden diyebilirim. Aquaman 2 filmi sinemalarla eş Netflix’e de düşerse tadından yenmez. Güzel bir haber oldu. Teşekkürler.

  2. Merakla bekliyoruz. Erkenden açıklamaları da iyi olmuş bence. Teşekkürler.

    • Yorumunuza katılıyoruz erken açıklamaları izleyici kitlesi tarafından daha iyi olduğuna inanıyoruz. Değerli yorumunuz için biz teşekkür ederiz.

  3. Mart 20, 2019

    merakla bekliyorum teşekkürler

  4. merakla bekliyorum

  5. aquaman 2 şimdiden merak uyandırdı bizlerde . Sabırsızlıkla 2 sinı bekliyorum 2022 çok uzun zaman ama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir