1. Anasayfa
  2. Mobil & PC

MYT Material (APK) Müzik ve Video İndirme Uygulaması

MYT Material (APK) Müzik ve Video İndirme Uygulaması
15

MYT MP3 Downloader diğer bir adıyla MYT Material, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletleriniz aracılığıyla MP3 ve MP4 indirme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir Müzik – Video indirme uygulaması olarak dikkat çekmektedir.

Telif hakları sebebiyle Google Play’den devamlı olarak kaldıran uygulamayı APK olarak verdiğim linkten indirebilir ve müzik keyfinizi doya doya çıkarabilirsiniz.
MYT MP3 Downloader APK dosyası ile kurulum işlemlerini kolayca tamamladıktan sonra ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Açar açmaz gayet sade ve kullanışlı bir arayüzle karşılacaksınız.
“Telefona Müzik Nasıl İndirilir?” diye soracak tüm kullanıcılar için gayet basit bir şekilde sunmuştur. İndirmek istediğiniz müzik veya videoyu MYT Material yardımıyla arama yapabilir, dilediğiniz şekilde isterseniz uygulama üzerinden dinleyebilir yada MP3 – MP4 olarak indirebilirsiniz.

Anlatıldığı gibi bu kadar basit ve hızlı bir şekilde şarkılarınızı indirebilirsiniz.

MYT Material İle Neler Yapılabilir?

  • Şarkı Dinleme
  • MP3 Şarkı İndiirme
  • MP3 Ses Dosyaları İndirme
  • MP4 Şarkı ve Video İndirme
  • MP4 Film İndirme (Sadece YouTube Üzerinde Olanlar)

MYT MP3 Downloader’ı ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki alanı kullanabilirsiniz.

MYT Müzik
MYT Müzik
Developer: BurgTones Ltd.
Price: Free

Bilgisayar üzerinden müzik indirme işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız baya bir alternatif var. Bu konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için ilgili makalemize göz atabilirsiniz.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 2
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 1
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 1
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (15)

Popüler Yorumlar
  1. Eski telefonuma indirmiştim, performansı vasat olduğundan telefon yenilediğimde çok tercih etmemiştim. Fakat şimdi indirdiğimde yeni geliştirmelerle çok ilerlediklerini gördüm. Tavsiye ederim ben de.

  2. Tesekkurler :) aradigim programi buldum sonunda

Yapılan Yorumlar
  1. Mart 15, 2019

    Güzel bir yazı olmuş. MYT Material daha önce ismini duymadığım bir programdı. Youtube videoları için MYT Material programı işime yarar diye düşünüyorum. Şarkı Dinleme, MP3 Şarkı İndirme, MP3 Ses Dosyaları İndirme, MP4 Şarkı ve Video İndirme, MP4 Film İndirme özelliklerinin olması ayrıca kullanışlı hale getiriyor programı.

    • Yeni güncellemeler dahilinde daha kullanışlı hale gelmiş durumda. Gerçekten çok iş görüyor. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  2. Myt epey etkili özelliklere sahip görünüyor. Bu tür programlar genelde ya video indiriyor ya şarkı ikisini bir arada yapması çok güzel. Merak ettiğim iki konu var myt material üzerinden indirilen şarkılarda karışık çalma özelliği oluyor mu? Bir de myt apk nin ios versiyonunu bulma şansımız var mı?

    • iOS da mevcut değil. İndirdiğiniz parçalar müzik listemizde ayrı klasör olarak açılıyor oradan karışık çalabilir. İsterseniz uygulama üzerinden de sırayla dinleme yapabilirsiniz. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  3. Mart 16, 2019

    Myt apk güzel bir programa benziyor. ios işletim sistemleri için kullanılabilir mi acaba? Böyle bir program arıyordum ve nihayet buldum. Eğer ios için de kullanılıyor ise benim işime yarayacaktır.

    • Şuanda iOS için aynı yapımcının uygulaması mevcut değil. Uygulama çıktığı an yayın yapılacaktır. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  4. Tubemate kaldırıldı Google playdan bunu yükledim bende çok güzel kullanışlı bir uygulama 5 yıldızı hakkediyor gerçekten

  5. Mart 17, 2019

    Bir çok işevi olan myt’yi burada bulmak güzel teşekkürler.

  6. MYT Material mp3 dowlandı hiç duymamıştım bir göz atmak şart oldu bu alanda çok ihtiyaç olutor kıymetli yazınız için teşekkürler.

  7. Tesekkurler :) aradigim programi buldum sonunda

  8. Eski telefonuma indirmiştim, performansı vasat olduğundan telefon yenilediğimde çok tercih etmemiştim. Fakat şimdi indirdiğimde yeni geliştirmelerle çok ilerlediklerini gördüm. Tavsiye ederim ben de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir