1. Anasayfa
  2. Oyunlar

PUBG Mobile ’a 1 Haziran’da Gizemli Orman Modu Güncellemesi Geliyor

PUBG Mobile ’a 1 Haziran’da Gizemli Orman Modu Güncellemesi Geliyor
0

Tencent Games ve PUBG Corp, 1 Haziran’da PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesinin en son taksitini yayınlamaya hazır. En son güncelleme, mevcut Sanhok Haritasına yeni bir Gizemli Orman Modu getirecek. Bunun yanı sıra güncelleme, görünüm, his ve manzara açısından da haritaya bazı değişiklikler getirecek.

Oyunun yeni Jungle Modu yakın zamanda PUBG Mobile tarafından resmi Twitter hesabında bahsedilmişti. “Yeni modun lansman tarihini açıkça ifade eden bir görüntünün yanı sıra 6/1 tarihinde gizemli ormana girmeye hazır olduğunuzdan emin olun!”

Bununla birlikte, görüntü yeni Orman modu hakkında fazla bir şey göstermiyor. Ancak önceki bazı sızıntılar ve söylentiler Gizemli Orman modunun totem ve hava balonlarına sahip olacağını öne sürdü. Oyuncular, oyundaki totemlere dua etmek için oyun içi ögeler şeklinde ek bonuslar alabilirler. Ayrıca bir noktadan diğerine uçmak için kullanılabilecek hava balonları getirdiği ve düşmanların üzerinde bir miktar avantaj elde ettiği veya düşmanları bulmak için savaş alanını incelediği söylenir.

PUBG Mobile Gizemli Orman Modu Güncellemesi

PUBG MOBILE
PUBG MOBILE
Developer: Level Infinite
Price: Free

Farkında olmayanlar için, PUBG Mobile bu ayın başlarında Sezon 13 Oyuncak Oyun Alanı royale kartı, yeni Mad Miramar haritası, yeni silahlar, özelleştirmeler, kıyafetler ve iki yeni oyun modu ile 0.18.0 güncellemesini aldı.

Mad Miramar, klasik Miramar haritasının güncellenmiş versiyonudur. Mad Miramar haritası ayrıca Sandstorm, tüm haritanın içinden geçen yeni bir yarış pisti, yeni Miramar harita aracı: Golden Mirado ve bir otomat gibi yeni unsurlar ekliyor.

Tencent ayrıca, oyuncuların tamamladıktan sonra alabilecekleri Başarılar ve Etkinlik ödülleriyle birlikte yeni bir Mad Miramar teması da içeriyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir