1. Anasayfa
  2. Teknoloji Haberleri

WhatsApp Uzun Süredir Beklenen Çoklu Cihaz Güncellemesini Alabilir

WhatsApp Uzun Süredir Beklenen Çoklu Cihaz Güncellemesini Alabilir
0

WhatsApp, hikayeler ve karanlık moddan QR kod desteği ve Any.do entegrasyonuna kadar yıllar boyunca birkaç özellik sunmuştur. Yine de bunca zamandan beri birden fazla cihaz desteğimiz yok, ancak bu özelliği almaya bir adım daha yaklaşmış olabiliriz.

WhatsApp tipster WABetaInfo, mesajlaşma uygulamasının yayın öncesi yapısında birden fazla cihaz desteği gösteren sözde ekran görüntülerini ortaya çıkardı. Ekran görüntüleri, üç noktalı ana menüde bulunan ve “Web kısayolunun yerine” bağlı cihazlar “adlı bir seçeneği gösteriyor.

“Bağlı cihazlar” menüsünün ekran görüntüleri, tarayıcı, bilgisayar ve Facebook Portal cihazlarından mesaj gönderebileceğinizi ve alabileceğinizi de unutmayın. Bu nedenle, Web, Desktop ve Facebook Portal işlevselliği için yeni bir ev olup olmadığı belirsizdir. Gerçekten de durum buysa, masaüstü ve web istemcilerinin beğenilerini kullanabilmek için telefonunuzun internete bağlı olması gerekir.

WhatsApp Uzun Süredir Beklenen Çoklu Cihaz Güncellemesini Alabilir

Her durumda, menü size bağlı cihazları görüntüleme ve belirli bir cihazın oturumunu kapatma olanağı da sunar. İpucu, WhatsApp’ın kullanıcıların başka bir telefona giriş yapmak için telefonlarına gönderilen doğrulama kodlarını almasını gerektirebileceğini ekliyor.

Ancak, WABetaInfo Kasım 2019’da ve Mart 2020’de tekrar çoklu cihaz desteği referanslarını ortaya çıkardığı için, çoklu cihaz desteği mırıldanmaları ilk kez duymadık. Yani WhatsApp ekibi bu özellik üzerinde uzun süredir çalışıyor.

Gelecekte WhatsApp’tan hangi özellikleri görmek istersiniz? Aşağıdaki yorumlarda bahsedin!

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir