1. Anasayfa
  2. Haber

Google Pixel 4a ‘nın Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu

Google Pixel 4a ‘nın Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu
0

Google’ın bu yıl Mayıs ayında uygun fiyatlı Pixel 4a akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyordu, ancak akıllı telefonun çeşitli nedenleri nedeniyle ertelendi. Ancak, şimdi bir tipster, şirketin akıllı telefonu 3 Ağustos’ta piyasaya sunabileceği açıkladı.

Tipster John Prosser’e göre, Samsung’un Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinden önce 3 Ağustos’ta Google Pixel 4a’yı piyasaya sürmesi bekleniyor. Prosser, “Nihayet Pixel 4a’da son bir güncelleme yapmaktan mutluluk duyuyoruz! Piksel 4a için size verdiğim son tarih (aşağıdaki tweet’te verilmiştir) 3 Ağustos lansman günüdür! Artık umursuyor musun? Yoksa bunu çok mu zorladılar?” şeklinde bir açıklama yaptı.

Şirketin Google Pixel 4a ‘yı yakın zamanda piyasaya sürülen iPhone SE ile karşılaştırıldığında daha ucuz olan 349 $ fiyatla satması bekleniyor. Akıllı telefonun, Adreno 618 GPU ve Titan M güvenlik çipine sahip sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 730 işlemci ile güçlendirildiği söyleniyor. Akıllı telefonun 1080×2340 piksel çözünürlüğe sahip 5.81 inç FHD + OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Google Pixel 4a’nın 6GB RAM ve 64GB / 128GB dahili depolama alanı sunması bekleniyor.

Google Pixel 4a 'nın Piyasaya Çıkış Tarihi Belli Oldu

Google Pixel 4a’nın isteğe bağlı çift SIM işlevselliği ile geldiği ve LED flaşlı, Çift PD otomatik odaklamalı, OIS, EIS ve 4K video kaydına sahip 12.2MP tek objektifli bir kameraya sahip olduğu söyleniyor. Cihazın ayrıca ultra geniş lensli bir 8MP ön kamera barındırması bekleniyor.

Akıllı telefonun 18W hızlı şarj desteğine sahip 3080mAh batarya ile desteklendiği söyleniyor. Son zamanlarda piyasaya sunulan telefonların bataryasının aksine düşük bir batarya boyutu ile birlikte geliyor. Bağlantı tarafında, akıllı telefonun 4G, VoLTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC ve USB C Tipi sunması bekleniyor.

Google Pixel 4A

İşlemciSnapdragon 730G
Depolama64 GB
Kamera (arka)12.2 MP
Kamera (ön)8 MP
Pil3080 mAh
Ekran Boyutu5.81″
Veri Deeposu (Ram)6 GB

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir