1. Anasayfa
  2. Nasıl Yapılır?

Steam ‘deki Önceki Takma Adları Görüntüleme ve Temizleme

Steam ‘deki Önceki Takma Adları Görüntüleme ve Temizleme
0

Steam, adınızı hizmet şartları dahilindeki herhangi bir şeye uygun ayarlamanızı sağlar. Sürekli değiştime olanağından dolayı, arkadaşlarınızı listenizde olsalar bile bulmanızı zorlaştırabilir. Steam’deki takma adları kontrol ederek kimin kim olduğunu öğrenin.Arkadaş listenizde olsun ya da olmasın, herhangi bir Steam kullanıcısının takma adlarını görebilmenin yanı sıra zaman içinde takma adlarınızın ne olduğunu da kontrol edebilirsiniz.Dikkat! Gizli olarak ayarlanmış Steam hesapları, geçmiş takma adlar da dahil olmak üzere çoğu türde bilgi görüntülemez.

Birinin Steam takma adlarını görüntülemek için profil sayfasına gitmeniz gerekir. Arkadaş listenizi açıp, bir arkadaşınıza sağ tıklayıp “Profili Görüntüle” yi seçerek herhangi bir arkadaşınızın profilini görüntüleyebilirsiniz.

Hesabın kullandığı takma addan farklı olan orijinal kullanıcı adını biliyorsanız, bunu herhangi bir hesapla da yapabilirsiniz. Herhangi bir tarayıcıyı kullanarak https://steamcommunity.com/id/, son eğik çizgiden sonra kişinin profil adına gidin ve ekleyin.

Birinin profilini görüntüledikten sonra, kullanıcı adının sağındaki aşağı oku tıklayarak tüm takma adlarını görüntüleyebilirsiniz. Steam’de hesabınıza masaüstü istemcisi veya web sitesi üzerinden giriş yaptıysanız ve kendi profilinizi görüntülüyorsanız, bu damlanın altındaki “Önceki Takma Adları Temizle” düğmesini kullanarak önceki takma adlarınızın tümünü temizleyebilirsiniz.

Bazı insanlar Steam takma adlarını eğlence için, bazıları takım adları için, bazıları ise diğer nedenlerle değiştirir. Takma adlarınızdan kurtulmak istiyorsanız, bu hızlı yöntem yalnızca birkaç tıklama alır.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Yerli ve yabancı kaynaklardan okuduğum haberleri hızlı ve güncel biçimde aktarmak için buradayım.

Yazarın Profili

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir