1. Anasayfa
  2. Filmler

Netflix ‘teki En İyi 10 Aksiyon Filmi

Netflix ‘teki En İyi 10 Aksiyon Filmi
0

Yine ekibimiz tarafından hazırlanan Netflix aksiyon film derlemesi ile sizlerleyiz.

1. Soysuzlar Çetesi

Netflix’in elinde bir dizi Quentin Tarantino filmi var, ancak Soysuzlar Çetesi her zaman ilk tercihimiz olacak. Brad Pitt, Christoph Waltz, Michael Fassbender, Eli Roth ve diğerlerinin oynadığı revizyonist tarihteki bu deney, bir aksiyon filmi sevgilisinin listesindeki her kutuyu kontrol ediyor. Heyecan verici, komik, zaman zaman bunaltıcı ve şaşırtıcı derecede ileri görüşlü. “Oooh, bu bir tombala!”

Nasıl İzlenir: Soysuzlar Çetesi şimdi Netflix’te yayınlanıyor.


2. Sad Hill Mezarlığı

Sergio Leone’nin ikonik spagetti western’i bu listedeki en aksiyon dolu seçim olmayabilir, ancak kolayca en zamansız film. Başrolde Clint Eastwood, İyi, Kötü ve Çirkin , sinematik tarihin en muhteşem atışlarından bazılarını ses tasarımı ile eşleştiriyor.

Nasıl izlenir: Sad Hill Mezarlığı artık Netflix’te yayınlanıyor.


3. Başlangıç

Bize rüya soygunu veren Christopher Nolan ve Leo DiCaprio film gezisi. Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy ve Marion Cotillard’ın yer aldığı bir oyuncu kadrosundan inanılmaz engelleme, güzel efektler ve sağlam destek performansları, 40 dakika çok uzun değilse bile her zaman izlenebilir bir film yapar.

Nasıl izlenir : Başlangıç şimdi Netflix’te yayınlanıyor.


4. Okja

Tilda Swinton ile yaşayan en kötüleri canlandıran bir başka Bong Joon-ho aksiyon filmi olan Okja, sevdiği süper domuz Okja’yı katliamdan kurtarmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek genç bir çiftçi olan Mija’yı (Ahn Seo-hyun) takip ediyor. Hayvan Kurtuluş Cephesi’nin yardımıyla Mija, kötü Mirando Corporation tarafından alındıktan sonra Okja’yı eve getirmek için bir yolculuğa çıkar. Sonuç, şüpheli olduğu kadar tatlıdır.

Nasıl İzlenir : Okja şimdi Netflix’te yayınlanıyor.


5. Indiana Jones ve Kayıp Geminin Baskıncıları

Kayıp Ark’ın Akıncıları gibi bir şey yok Indiana Jones’un aksiyon maceralarındaki ilk taksit olan Steven Spielberg tarafından yönetilen bu film klasiği, ikonik arkeologun Antlaşma Gemisi’ni ararken düşmanca bölgeye keşiflerini anlatıyor.

Nasıl İzlenir: Indiana Jones ve Kayıp Ark Akıncıları artık Netflix ‘te yayınlanıyor.


6. Matris

Cyberpunk bilim-kurgu macerasında, Neo (Keanu Reeves) adlı bir hacker, kendisini ve diğerlerini hapseden gerçeği büken bir simülasyonda davayı kırmalı. Cidden, bu Matrix.

Nasıl İzlenir: Matrix artık Netflix ‘te yayınlanıyor.


7. Sürüş

Ahhh, Ryan Gosling ipek bir ceketle. Yenileniyor! Nicolas Winding Refn’ın araba kovalamaca gerilim filmi, sevdiği kadını (Carey Mulligan) pervasız kocasından (Oscar Isaac) ve suç faaliyetinden korumaya çalışırken isimsiz bir dublör-dönüş kaçış şoförünü takip ediyor. Aksiyon filmi ayrıca Bryan Cranston, Christina Hendricks, Ron Perlman ve Albert Brooks’un destekleyici performanslarını da içeriyor.

Nasıl izlenir: Drive şimdi Netflix ‘te yayınlanıyor.


8. Kötü Çocuklar

Martin Lawrence ve Will Smith Michael Bay’in en iyi filminde narkotik dedektif olarak rol alıyorlar. Muhteşem bir komedi ve cesaret karışımı olan Bad Boys, kahramanlarımız içsel bir işi ortaya çıkarmak için düzensizce savaşırken aksiyon filmlerini eğlenceli hale getiren şeyleri mükemmel bir şekilde yakalar.

Nasıl izlenir: Bad Boys şimdi Netflix’te yayınlanıyor.


9. Haywire

Steven Soderbergh’in yönettiği bu casusluk muharebe destanı, onu kimin çaprazladığını ortaya çıkarmak için savaşırken Mallory Kane’yi (MMA savaşçısı Gina Carano tarafından canlandırılır) izler. Ewan McGregor, Channing Tatum, Antonio Banderas, Michael Douglas ve diğerlerinin performanslarını desteklemek, bunu izlemeye değer bir topluluk macera filmi haline getiriyor.

Nasıl İzlenir: Haywire artık Netflix’te yayınlanıyor.


10. Snowpiercer

Gönderen Parazit yönetmen Bong Joon-ho, Snowpiercer sürekli yıkım outrunning büyük trene medeniyet zorlamayla bir kıyamet sonrası dünyada geçiyor. Bunu izleyen sınıf mücadelesi, isyan, yamyamlık ve Tilda Swinton’un gelmiş geçmiş en iyi film kötü adamı hikayesi.

Nasıl İzlenir : Snowpiercer artık Netflix’te yayınlanıyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Teknoloji, Bilim ve Sosyal Medya üzerine yaptığım araştırmalar ve edindiğim bilgiler üzerine bu konular hakkında yazılar yazmaktayım.

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir