1. Anasayfa
  2. Haber

Perakende Sektöründe Koronavirüs Sebebiyle Online Satışlar Durduruluyor

Perakende Sektöründe Koronavirüs Sebebiyle Online Satışlar Durduruluyor
0

Koronavirüs salgını nedeni ile binlerce mağazasını kapatan hazır giyim markalarında şimdi online satışlar da duruyor. İlk olarak LC Waikiki ve Mavi Jeans Online (e-ticaret) sitelerinde satışlarını kapattı. Yavaş yavaş diğer markaların da takip etmesi bekleniyor.

19 Mart’ta Türkiye çapında tüm mağazalarını kapatan LC Waikiki, internet sitesinden yaptığı açıklamada Online mağazasını kapatma kararı aldığını duyurdu. Mevcutta kargolanmayı bekleyen siparişlerin alıcılara ulaştırılacağını ve bir sonraki duyuruya kadar depo ve dağıtım operasyonlarını da durdurduğunu açıkladı.

29 Mart itibari ile online satışını durduran Mavi, internet sitesinden yaptığı açıklamada mevcut siparişleri en kısa sürede ulaştırılacağını, iade ve değişim süresinin ise sitemizin açılmasından itibaren 90 güne çıkardığını duyurdu.

31 Mart Saat 24:00 itibari ile online satışlar Twigy‘de de kapanmış durumda. İnternet sitesinden yaptığı açıklamada: KENDİ OHALİMİZİ İLAN ETTİK. E-ticaret sitemizin geçiçi olarak satışa kapatıldığı tarih ve saate kadar verilmiş olan siparişlerinizi kargoya teslim edileceğini ve iade kabulünün 10 Nisan 2020 tarihine kadar kabul edileceğini açıkladı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir