1. Anasayfa
  2. Yaşam Tarzı

Bu Yıl Sonu Batman Çekimleri Başlanması Hedefleniyor

Bu Yıl Sonu Batman Çekimleri Başlanması Hedefleniyor
Batman Çekimleri Başlıyor
1

Batman’in bu yılın Kasım ayında çekim yapmaya başlayacağı ve en azından Reeves’in son yorumlarına dayanarak bu bilgi doğrulandı.

Resmi Twitter hesabında Reeves , Batman’ın üretim durumu hakkında bir soru sordu  . Yönetmene göre, kameraların 2019 kapanmadan kısa bir süre önce döneceğini düşünüyor.

Batman Çekimleri Başlıyor

Reeves hikayeyi kırıp senaryosunun son taslağını teslim ettikten sonra Batman yakın bir tarihte çıkmadı  . Görünüşe göre yaz 2021 yarışı, yaratıcı ekibin vuruş yapma konusunda rahat ettiği bir yer ve şimdi tüm sistemler devam ediyor. Batman’in çıkış tarihini karşılamak için ya 2019’un sonlarına ya da 2020’nin başlarına kadar çekim yapması gerekecekti. Reeves kasım ayına kadar gerçekten çekmeye başlarsa, yapım sonrası sorumlulukların üstesinden gelmek ve tiyatrolarda açılmadan önce son resmi kilitlemek için bolca vakti olacaktı. Batman için acele edilmediği görünüyor.

[irp]

Tabii ki, film bundan sekiz ay sonra üretime başlarsa, yakında, uzun zamandır beklenen yayın duyuruları olacak. Geçen ay, Armie Hammer‘ın yeni Batman için bir anlaşmayı kapatmaya yakın olduğu söyleniyordu , ancak bu hızlı bir şekilde harap oldu ve konuyla ilgili hiç bir şey söylenmedi. Ayrıca, Caped Crusader‘in ünlü sahtekarlarının galerisinde hangi üyelerin göründüğünü görmek de büyüleyici olacak. Ocak ayındaki spekülasyonlar birden fazla kötü adam olduğuna işaret etti , bu nedenle Reeves’in mağazalarında ne olduğunu tahmin etmek en iyisi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. Batman’in yeni filminin çıkacağından haberim yoktu. Sayenizde öğrendim. Son Batman filmine sinemaya gitmiştim sanırım. Batman filmi ne zaman çıkar bir daha diye düşünürken yazınızı okumak güzel oldu. Batman oyuncakları hakkında yeni ürünler ortaya çıkmaya başlarsa bu bize filmin sinemalara gelmesinin yakın olduğuna işaret olabilir. Teşekkürker.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir